INTERIM

Zonder actie gebeurt er niets,

Zonder integriteit werkt er niets

 

Als interim manager en adviseur ben ik gespecialiseerd in interim-, programma-, project- en verandermanagement in professionele organisaties als VO scholen, MBO-AOC's & ROC’s, HBO’s , profit en non-profit organisaties. Mijn stijl bevat een combinatie van resultaatgerichtheid, communicatie, integriteit en empathisch vermogen. Ik ga altijd eerst op zoek naar de kracht en energie binnen een organisatie. Pas daarna komt de omslag en zorg ik dat mensen van A naar B gaan. Daarbij sta ik naast de mensen en doe ik ieder veranderingstraject mét de mensen. Een kracht van mij is verbinding.

 

Inmiddels al ruim 25 jaar ervaring als manager, directeur, bestuurder en strateeg in zowel de profit als non-profitsector. In het begin van mijn cariere werkte ik in de elektrotechnische/electronica/informatiekunde branche, was zes jaar als docent op een MBO college en vervolgde mijn loopbaan als directeur op verschillende posities binnen ROC’s. Was altijd al ondernemend en ondernemer sinds 2006.

Sindsdien werkte ik o.a. voor ROC Leeuwenborg-Maastricht, Maastricht Maintenance Boulevard, Aviation Competence Centre Maastricht Aachen Airport, Cinop, Dedicon Grave, ROC Nijmegen, ROC ARCUS College-Heerlen, VO Raayland College-Venray, AOC-Oost-Doetinchem, ROC ID College Gouda/Zoetermeer, VO Pax  Christi College te Druten, het Centrum voor Innovatief Vakmanschap-Smart Technology. (Gouda, Alphen a d Rijn, Woerden en Zoetermeer), ROC Mondriaan-Den Haag, P@CT-Cyber Security-Den Haag,stg. H3O, Leerpark Dordrecht, Yacht Builders Academy in Makkum&Sneek) en ROC Friese Poort-Sneek.

 

Wat kan ik betekenen? 

Organisatie ontwikkeling, Interim-management, Programma-management, Project-management en advies in verschillende voorkomingsvormen op directie- en managementniveau. Verandermanagement in vernieuwingsprocessen, strategieprogramma's, samenwerking en herstructurering, crisismanagement of management ter overbrugging.

 

Hoe werk ik?
Communicatief, stimulerend, strategische aanpak met altijd oog voor en vertrouwen in mensen. Innovatief, ondernemend en resultaatgericht.